Hjem > FAQ > Nyheder

Tre tips til vedligeholdelse af stråhatte

2023-06-21

Tip 1: Forebyggelse af støv og deformation

Værn om dine egne ting, selvom det er enstråhat. Når vi ikke har stråhatte på, må vi ikke smide dem tilfældigt. Hvis den placeres vilkårligt, vil støvet i luften trænge ind gennem hullerne i hatten, hvilket forårsager mug og forringelse. For det andet kan nogle gange tunge genstande, der trykker på stråhatten, let deformere den. Du bør hænge stråhatten på knagerækken, og hvis du ikke har den på i længere tid, er det bedst at lægge den i en plastikpose for at undgå støv.

Tip 2: Fugtsikker

Selvom der er mange små huller påstråhat, den har stærk åndbarhed. Men stråhatte kommer trods alt i direkte kontakt med hår. Ved længere tids brug kan håret blive fugtigt på grund af sved. Stråhatte er græsprodukter, der er meget følsomme over for fugt, hvilket gør dem let fugtige og mugne. Hvis vi ikke har en stråhat på, bør vi hænge den i et godt ventileret område i 10-20 minutter for at fjerne fugt forårsaget af menneskekroppen.



Tip 3: Rengøring

Hvis en stråhat ikke bliver brugt i længere tid, kan den pakkes ind i en plastikpose for at forhindre støv. Men den fugtige og snavsede stråhat skal renses inden emballering, ellers er den let at støbe. Ved rengøring skal alle vikle en bomuldsklud om fingrene, tørre forsigtigt det støvede område af med vand og derefter tørre og opbevare det.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept